la Tecnologia i el Desenvolupament al servei de les persones

Serveis TecDes

La Tecnologia no es res. l’important es que tinguis fe en la gent, que siguin bones e inteligents, i si li dones les eines, faran meravelles amb elles.
-Steve Jobs.
9-2-graphic-design-download-png.png_400x400

Disseny WEB Barcelona

El procés de disseny web actualment ha de tenir en compte més factors que mai com la navegabilitat, interactivitat, usabilitat, experiència d’usuari i mobilitat. I fer possible la interacció amb diferents mitjans com text, enllaços, imatge, àudio i vídeo, tot això permet realitzar un bon disseny web.

Desenvolupament a mida

Participem en totes les fases de desenvolupament del projecte, des de la idea inicial i la presa de requeriments, passant per l’anàlisi i la implementació, fins a les proves unitàries (test).

També fem serveis de consultoria per la gestió d’alguna de les fases del projecte: presa de requeriments, gestió del projecte, disseny, frontend o backend.

disseny-a-mida
windows-service

Serveis Windows

Aplicacions que s’executen al servidor sense cap iteració de l’usuari

  • S’executen amb un interval predefinit
  • acces i actualització de bases de dades
  • acces a internet, recollida d’informació
  • enviament de logs diaris

Hosting personalitzat

Disposem de diferents opcions adequades al client, totalment personalitzades a les necessitats de cadascú

  • tamany de disc d’allotjament (quantitat de espai que necessites)
  • amplada de bada (quantitat de visites que reps)
home-bg-03
online_backup

Backups onLine

Seguretat de fitxers al núvol

Tenim un sistema de còpies de seguretat al núvol, totalment automatitzat, que externalitza les dades dels clients als nostres Data Center, xifrant i enviant-les a través de canals d’Internet segurs i que els aporta la tranquil·litat que necessiten

 

Posicionamient WEB

L’optimització per a motors de cerca o posicionament a cercadors (en anglès Search engine optimizationSEO ) és un procés que té per objectiu augmentar la visibilitat d’un lloc web als motors de cerca, incrementant-ne la posició a la pàgina de resultats. Altres formes del mercat dels motors de cerca (de l’anglès Search engine marketingSEM) són les llistes pagades. En general, la posició del rànquing està relacionada amb el nombre de visites, així que el SEO ha esdevingut tota una tàctica comercial. El SEO es pot enfocar a diferents tipus de recerca, com per exemple, d’imatges, vídeos o casos específics.

posicionament-web

preguntes freqüents

El que no sé, tampoc crec saber-ho. -platon-
Necessito contractar el seu hosting per que hem dissenyeu la plana web

No, la contractació de TecDes per dissenyar la seva plana web no implica la obligatorietat de contractar el hosting amb nosaltres ni el domini.

Nosaltres depenent la plana web li donarem els mínims que ha de complir el seu servidor per que pugui allotjar la plana web.