Hosting personalitzat

line

Hosting professional adaptable a cada client
disposem d’un hosting amb IP i sede espanyola adaptable a les necessitats de cada client, tots amb la trasnferència ilimitada, no dubti en veure les característiques del CPD GlobalSwtich

100% personalitzat

  • Tamany de disc a mida
  • Comptes de correu ilimitats
  • Bases de dades ilimitats

Dominis

.org, .com, .es, .info, .cat etc..

Caràcteristiques Servidor

 Disc SSD RAID10 Intel SSD Datacenter
 Transferencia MensualIlimitada
 Memòria RAM4GB Dedicados DDR3 ECC
 Processador4 Cores Intel Xeon E3/E5 v3
 IP Espanyola100%
 Port1Gbps
 Uptime Garantit99.9%

Servidors localitzats en el Centre de dades GlobalSwitch (Madrid)

Tots els nostres servidors  estan allotjats en GlobalSwitch (Madrid), un dels millors centres de dades de tota la ciutat. El grup GlobalSwitch és un dels més potents pel que fa a la creació d’Datancenters a Europa, tenint presència en diversos països com, per exemple, Holanda, Alemanya ..

Tots els Centres de Procés de Dades de Global Switch compleixen, com a mínim, els requisits dels centres Tier III, i presenten una redundància mínima de 2N pel que fa al subministrament elèctric. Les infraestructures elèctriques estan dissenyades per garantir la seva robustesa i flexibilitat, de manera que s’aconsegueixi que els sistemes informàtics disposin d’un subministrament elèctric ininterromput. Realitzem contínues inversions en capacitat de potència i adoptem una política de transmissió dels costos elèctrics als clients basada exclusivament en el seu consum.

En tots els centres de GlobalSwitch, els equips dels clients es troben protegits en un entorn ben gestionat i altament flexible, amb una infraestructura de refrigeració dissenyada per aconseguir una redundància de N + 1 i connectada als sistemes de gestió de l’edifici. Som experts en crear entorns que aconsegueixin la màxima eficiència de refrigeració i que li resultin útils per optimitzar la distribució dels seus equips, equilibrar els principals fluxos d’aire i obtenir uns valors de temperatura i humitat constants.

Mitjançant una combinació d’un disseny adequat als fins, uns estrictes procediments operatius i un resistent aïllament dels edificis, Global Switch garanteix que la seguretat no es posi en risc en cap moment. Els clients es beneficien de saber que existeixen sofisticats sistemes d’alarma, vigilància mitjançant circuits tancats de TV i vigilants de seguretat, presents 24 hores al dia i 7 dies a la setmana en les instal·lacions, així com d’un monitoratge i un manteniment rigorosos.

Comptem amb connectivitat de 4 operadors de xarxa a nivell mundial: Level 3, NTT, Cogent, Adamo, proporcionant així un peering directe amb Europa i Amèrica, i garantint una garantia de SLA del 99.99%. En Maquinari només fem servir components de qualitat, tant Routers com Switch CISCO SG300, per garantir així la màxima qualitat pel que fa a tràfic de xarxa es refereix.

Tots els servidors tenen un port de 1Gbps “UNMETERED”, amb un port mínim garantit de 100Mb / s

Tots els centres de Global Switch estan certificats d’acord amb les normes ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i ISO 27001 (feu clic aquí para saber més sobre totes les nostres certificacions) i, així, col·labora en la consecució d’aquestes certificacions per part dels seus clients .

Vols conèixer més? Visita: http://www.globalswitch.es!