Backup onLine

line

Salvaguarda les teves dades més importants al núvol. totalment fiable i segur

Multi Plataforma

Sobre la base del nostre programari de Java compatible amb múltiples plataformes. Donem suport Windows, Linux, Mac OS X i sistemes operatius de Novell.

El nostre programari és compatible amb els principals sistemes operatius, servidors de bases de dades, i Microsoft Exchange.

online-backup-platform

Programació

El nostre programari també proporciona una solució flexible programador de suport per implementar les polítiques de còpia de seguretat fàcilment.

backup-scheduling3d

In-File Delta

La solució ve amb la propietat de la tecnologia d’arxiu-delta. L’arxiu original es requereix per a ser una còpia de seguretat només un cop, després que només els canvis a l’arxiu realitzats des de l’última còpia de seguretat són necessàries per pujar. Això redueix significativament l’ample de banda utilitzat i requereix temps de còpia de seguretat total.

in-file-delta3d
continuous-data-protection3d

Protecció contínua

El nostre programari ve amb la protecció avançada de dades contínua que es pot configurar per capturar totes les versions de les dades que han estat guardats en el seu disc dur.

Amb PDC seu equip serà objecte de control de canvis en les seves dades.

encryption3d

Encriptació

Totes les dades es comprimeixen i es xifren amb una clau seleccionada per l’usuari en el costat del client abans de ser carregat a través d’SSL i s’emmagatzemen en línia.

  • 256-bits estándar de la industria
  • 3DES,AES, Twofish
retention-policy3d

política versions

Vostè pot configurar quantes versions d’un fitxer que voleu desar. També es poden crear polítiques més personalitzades per conservar els arxius en una base diària, setmanal, mensual o anual.